Junior Handler Gála

Junior Handler Gála

 

 

 

 

Egyesületünk célja, hogy a gyermek-kutyapárban és Junior Handler korcsoportjaiban induló gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően a küllemsportot megismerjék, megszeressék. Az egyes korcsoportok között fontos a kapcsolatok építése, a fiatalok közötti sportbarátságok kialakítása, elmélyítése. A képzések és versenyek során az együttműködés, a fair play szellemiségének kialakítása.

Gála:

Az Ifjúsági és Gyermek Kutyás Sport Egyesület évek óta meghirdeti és bonyolítja az éves CAC,CACIB, Klubkiállításokon a Gyermek-Kutyapár (6-9 évig) és a Junior Handler I-es (9-14-ig) és II-es (14-18-ig) korcsoportjaiban versenyeit.

Azok a gyerekek, akik az adott évre kiírt minimum pontot összegyűjtötték részt vesznek az év végi ünnepélyes Gálán. A bírálatokat egyénenként 3 elismert szakember végzi, eredményt a bírálati lapok pontjainak összesítése után hirdetünk.

Az I-es korcsoport I-IV. helyezettje értékes jutalomban részesül.

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalosan delegálja a II-es korcsoport I. helyezettjét a Cruft’s-ra, a II. helyezettet a Világkiállításra, míg a III. helyezett az Európa kiállításon vehet részt hazánk képviseletében.

Ebben az évben első alkalommal a legkisebbek Gyermek-kutyapár (6-9 év) részére is hirdettünk pontversenyt, s szintén ünnepélyes keretek között I-IV. helyezettet díjazunk a MINI GÁLA keretén belül.


 

Nyílt bajnokságok:

Éves szinten 4 alkalommal, kiemelt központi, illetve több napos nemzetközi kiállításokon hirdetjük meg kiemelt versenyünket. Az előzetesen felkért bírók a bírálati lapon leírt szempontok szerint elő bírálaton értékelik a versenyzők munkáját. Itt még nem kerül sor eredményhirdetésre, a bíró a Best In Show keretén belül adja ki a helyezéseket. A kategóriák napi győztesei Supreme versenyen vesznek részt, s innen a győztes magyar versenyző automatikusan kvalifikálja magát az év végi GÁLÁRA.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Winterdogshow CACIB kiállítás hivatalos oldala

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.