Belépőjegyek, parkolás

Tisztelt Kiállítók!

Kapunyitás a rendezvény minden napján: 7:30-tól.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2023. február 09-12. között megrendezésre kerülő FeHoVa Winter Dog Show CACIB kiállítás vendég belépő- és parkolójegy adminisztrációját és értékesítését a Hungexpo végzi, a jegyvásárlás érdekében kérjük keresse fel a következő webhelyet:

  

Tisztelt kiállítóink !

A Hungexpo a Fehova Winterdogshow kiállítássorozatra a Hungexpo és a MEOE Szövetség megállapodást kötött, hogy kedvezőbb parkolási lehetőséget biztosít kiállítóink részére a "normál" 5000 Ft/ nap parkolás helyett az első kutya nevezésével automatikusan egy belépőjegyet és választhatóan egy parkolójegyet állítunk ki kiállítóink részére , így a napi belépés és parkolás csak + 3000 Ft-ba fog kerülni. ( a belépőjegy egy főre érvényes , több kisérő esetén belépőjegyet kell vásárolnia, valamint minden újabb nevezett kutyához jár az újabb belépőjegy is! ) - FEBRUÁR 6.-ig lehet megvásárolni online a nevezes.dogshow.hu oldalon.

Amennyiben további belépőjegyet szeretne vásárolni, kérjük keresse fel a Fehova kiállítás hivatalos oldalát a : https://fehova.hu/

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T: +36 70 457 2763, +36 70 616 3312
E: kiallitas@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Winterdogshow CACIB kiállítás hivatalos oldala

Nemzetközi kutyakiállítás. Az esemény nyilvános, melyen kép- és hangfelvétel készül.